Workshop for virksomheder

Kompetitiv/formel debat egner sig ikke blot til uddannelsesinstitutioner, men også til private virksomheder – f.eks. som et alternativ til mere traditionel salgstræning. Det er relevant for alle ledere og medarbejdere, der ønsker at blive mere overbevisende, samtidig med at de får en sjov dag med teambuilding.

 

Workshop i effektiv kommunikation

Vi arbejder med:

At lytte aktivt og give respons

At strukturere sine pointer

At formulere sig præcist

At se en sag fra flere vinkler

At besvare kritik

At udfordre andres argumenter

At tænke hurtigt

At tale foran andre

Målgruppe: Alle der gerne vil være overbevisende i deres job – herunder sælgere, men også personalegrupper der bare gerne vil prøve en sjov dag med teambuilding og samtidig blive bedre til at kommunikere effektivt.

Deltagere: 8- 14 personer

Emner: Emnet for selve debatten aftales på forhånd med Do Debate og kontaktpersonen/lederen fra virksomheden. Vi vælger i fælleskab et emne der er relevant for jeres produkter/ydelser.

Varighed: 4 – 6 timer

Sprog: Dansk eller engelsk

Pris: Efter aftale, kontakt venligst info@dodebate.dk og angiv antal deltagere og sted.

Læs gerne anbefaling her fra Danske Bank:

’Som en del af en større forandringsproces i vores Danske Bank filial, har vi haft fornøjelsen af Charlottes evner. Charlotte faciliterede en workshop med ca. 20 ansatte med fokus på at forbedre medarbejdernes kommunikation med kunder. Resultatet var et stort udbytte i form af medarbejderengagement og konkrete værktøjer til en bedre kommunikation. Jeg kan anbefale Charlotte til andre virksomheder, som ønsker at forbedre deres kommunikative evner.’

Filialdirektør Jonas Grønbæk Baatz, Danske Bank.