Workshop for virksomheder

Workshop i effektiv kommunikation

3 gode grunde til at vælge en Do Debate workshop:

-  den kombinerer teambuilding med argumentationsteknik.

-  alle deltagere er på bele tiden.

- det er effektiv salgstræning, der i udlandet benyttes af store firmaer som Deloitte og Hilton Hotels.

 

I bliver bedre til:

At strukturere et argument

At lytte aktivt

At se en sag fra flere vinkler

At besvare kritik

At udfordre andres argumenter

At tænke hurtigt

At formulere sig præcist

At tale foran andre

 

Målgruppe: Alle der gerne vil være overbevisende i deres job – herunder sælgere, men også personalegrupper der bare gerne vil prøve en sjov dag med teambuilding og samtidig blive bedre til at kommunikere effektivt.

Deltagere: 8- 14 personer

Emner: Emnet for selve debatten aftales på forhånd med Do Debate og kontaktpersonen/lederen fra virksomheden. Det er oplagt, at vælge emner der er relevante for jeres produkter/ydelser, eksempelvis have et af holdene til at debattere for en konkurrents produkter, så I kan blive skarpere på, hvilke af jeres egne argumenter der skal bygges videre på i fremtiden.

Varighed: 4 timer

Sprog: Dansk eller engelsk

Pris: Efter aftale, kontakt venligst info@dodebate.dk og angiv antal deltagere og sted.

Læs gerne anbefaling her fra virksomheden YXLON Copenhagen:

“Vi har i YXLON Copenhagen haft fornøjelsen af at have Do Debate v/Charlotte Ib ude og afholde workshop i argumentation og debat for vores sælgere. Det var en utroligt positiv og anderledes oplevelse, og vi følte at kurset var unikt i sin kobling af argumentation og teambuilding.
Jeg har oplevet og deltaget i mange kurser vedr. salgsteknik, men dette var ganske anderledes og med langt mere nerve med sin fokus på struktur, strategi og ”fast thinking”. Derudover var det nyttigt at få øvet aktuelle argumenter for og imod vores produkter ved selve den kompetitive debat, der i den grad fik adrenalinet i gang selv hos garvede og vidende sælgere. Det gjorde, at motivationen og intensiteten hos deltagerne hele tiden var høj, og alle følte sig både udfordret og underholdt.
Som underviser er Charlotte Ib dygtig til at holde fokus og momentum hos deltagerne samt sikre, at der på intet tidspunkt blev mulighed for at snige sig udenom eller køre på frihjul. Charlotte holder deltagerne fanget med sin meget stærke faglige viden, samt favner bredt med sin åbne, rolige og ligetil personlighed, og jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger. Der er ingen tvivl om, at det på ingen måde er sidste gang vi har arbejdet med Do Debate og Charlotte.”
Mads Transel, salgschef, YXLON Copenhagen