FOREDRAG

Nyt foredrag:

Fra Underdogs til Verdensmestre

Hør historien om, hvordan Danmark gik fra at være nummer sjok ved vores første VM i debat i Cape Town i 2012 til fire år efter at blive verdens bedste EFL (English as a foreign language) land. Jeg fortæller om kommunikation som en sport og kommer ind på:

Hvordan scorer man point i at være overbevisende? Hvor meget betyder stil og strategi? Hvad er god argumentation? Kan gymnasielever trænes til at blive bedre talere end mange politikere og ledere? Hvilke aspekter kan overføres til kommunikation i en virksomhedskontekst?

Foredraget varer en time og jeg involverer publikum med små sjove øvelser, der sætter fokus på sprog, præcision, og det at lytte og give respons.

Jeg har en baggrund som projektleder for Undervisningsministeriet for VM i debat og laver workshops for virksomheder. Nedenfor ses uddrag af anbefalinger:

’Som en del af en større forandringsproces i vores Danske Bank filial, har vi haft fornøjelsen af Charlottes evner. Charlotte faciliterede en workshop med ca. 20 ansatte med fokus på at forbedre medarbejdernes kommunikation med kunder. Resultatet var et stort udbytte i form af medarbejderengagement og konkrete værktøjer til en bedre kommunikation. Jeg kan anbefale Charlotte til andre virksomheder, som ønsker at forbedre deres kommunikative evner.’

Forretningschef Jonas Grønbæk Baatz, Danske Bank Vesterbro afdeling.

‘Som underviser er Charlotte Ib dygtig til at holde fokus og momentum hos deltagerne samt sikre, at der på intet tidspunkt blev mulighed for at snige sig udenom eller køre på frihjul. Charlotte holder deltagerne fanget med sin meget stærke faglige viden, samt favner bredt med sin åbne, rolige og ligetil personlighed, og jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger. Der er ingen tvivl om, at det på ingen måde er sidste gang vi har arbejdet med Do Debate og Charlotte’.

Mads Transel, salgschef, YXLON

Kontakt mig på info@dodebate.dk for pris  (angiv antal deltagere) eller for mere info.