9. Nov 2017

08:00

EUROPEN 2017 – international debatturnering i Stuttgart

At deltage i en international debatturnering er en gamechanger for mange elever. De bliver hooked på debat som en sport, hvor de oplever fordelene ved at kunne argumentere overbevisende, samtidig med at de opnår en stor viden om aktuelle og historiske samfundsforhold. Derudover får man som oftest venner for livet, da det er en stor, sjov og intens oplevelse at debattere på samme hold.

Det er nu muligt at tilmelde sig som individuel elev. Vi sammensætter hold a 5 elever, der i 8 uger undervises 3 timer ugentligt i Aaalborg af den erfarene debatcoach Emil Sondaj Hansen, der er tidligere deltager ved VM i debat. Derefter rejser holdet til Stuttgart og deltager i turneringen, hvor de møder unge fra hele verden.

Hvornår: 8 ugers debatcoaching forløb påbegyndes i uge 36. Ugedag for 2 timers ugentlig træning aftales med coachen, når holdet er samlet. Selve turneringen: 9/11-15/11 -2017

Hvem: Turneringen er åben for alle gymnasieelever, men der er få pladser, så hurtig tilmelding tilrådes.

Hvor: Stuttgart. Man indkvarteres med sit hold på hostel med morgenmad. Der er også frokost inkluderet ude på skolerne, hvor debatterne finder sted. De 8 ugers træning op til turneringen foregår i Aalborg.

Kriterier for tilmelding: At du er en god teamplayer, videbegærlig, flittig, seriøs, taler pænt engelsk, samt har en interesse for globalt aktuelle emner.

Hvordan:  Send flg. info: Navn, adr,. tlfnr., alder, gymnasium. Skriv derudover et par linier om dig selv og dine interesser, og hvorfor du gerne vil med på turen. Angiv om du selv el. dit gymnasium betaler, og om gymnasiet er indforstået med, at du er væk til turnering de par dage. Send den til info@dodebate.dk.

Pris: 5000 kr. ex. moms. Dertil kommer transport til/fra Stuttgart. Mere info følger når du får svar på din ansøgning.

Indeholdt i prisen:

* 8 ugers træning med debatcoach Emil Sondaj Hansen. En ugentlig session a 2 timer, og 1 time Skype/online.  Eleven skal derudover selv påregne tid til research mv.

* Deltagelse i debatturneringen ‘Europen’ i Stuttgart fra d. 9 – 15/11 – 2017.

* Ophold på hostel, morgenmad og frokost, enkelte aftensmåltider, sociale events samt transport i Stuttgart.

Ikke indeholdt i prisen: Transport til/fra Stuttgart, lommepenge, forsikring, enkelte aftensmåltider.

Det detaljerede program for turneringen følger.

Betaling for forløbet refunderes ikke, i fald eleven alligevel ikke ønsker at deltage. Dog vil der tidligt i forløbet stadig være mulighed for at give sin plads til en anden elev.