12. Apr 2018

08:00

Bratislava – international debatturnering i Slovakiet

At deltage i en international debatturnering er en gamechanger for mange elever. De bliver hooked på debat som en sport, hvor de oplever fordelene ved at kunne argumentere overbevisende, samtidig med at de opnår en stor viden om aktuelle og historiske samfundsforhold. Derudover får man som oftest venner for livet, da det er en stor, sjov og intens oplevelse at debattere på samme hold.

Det er nu muligt at tilmelde sig som individuel elev. Vi sammensætter hold a 5 elever, der undervises 3 timer ugentligt i Aaalborg af den erfarene debatcoach Emil Sondaj Hansen, der er tidligere deltager ved VM i debat. Undervisningen foregår mandage fra 17-20 og starter d. 26/2 – 2018. Derefter rejser holdet til Bratislava d. 12-16 april og deltager i turneringen, hvor de møder unge fra hele verden.

Hvornår:  Mandage fra 17-20 i Aaalborg. Undervisningen starter d. 26/2 og fortsætter indtil turneringen. Selve turneringen foregår 12-16 april i Bratislava.

Hvem: Turneringen er åben for alle gymnasieelever, men der er få pladser, så hurtig tilmelding tilrådes.

Hvor: Bratislava. Man indkvarteres med sit hold og coach på hotel Astra. Træningen op til turneringen foregår i Aalborg.

Kriterier for tilmelding: At du er en god teamplayer, videbegærlig, flittig, seriøs, taler pænt engelsk, samt har en interesse for globalt aktuelle emner.

Hvordan:  Send flg. info: Navn, adr,. tlfnr., alder, gymnasium. Skriv derudover et par linier om dig selv og dine interesser, og hvorfor du gerne vil med på turen. Angiv om du selv el. dit gymnasium betaler, og om gymnasiet er indforstået med, at du er væk til turnering de par dage. Send den til info@dodebate.dk.

Pris: 5000 kr. ex. moms. Dertil kommer transport til/fra Bratislava. Mere info følger når du får svar på din ansøgning.

Indeholdt i prisen:

* Intensiv træning med debatcoach Emil Sondaj Hansen i form af 3 timers træning ugentligt plus lektier via FB (analyser af videoer mv).  Eleven skal derudover selv påregne tid til research mv.

* Deltagelse i debatturneringen ‘Bratislava Schools Debating Competition’  fra d. 12 – 16/4 – 2018. Coach Emil Sondaj Hansen rejser med holdet, og der vil være træning i Bratislava før de enkelte debatrunder.

* Ophold på hotel Astra og måltider fra aftensmad om fredagen til morgenmad om mandagen.

Ikke indeholdt i prisen: Transport til/fra Bratislava, lommepenge, forsikring, enkelte måltider.

Flere detaljer om turneringen samt det detaljerede program kan ses på:http://bsdc.sda.sk

Betaling for forløbet refunderes ikke, i fald eleven alligevel ikke ønsker at deltage. Dog vil der helt tidligt i forløbet stadig være mulighed for at give sin plads til en anden elev.